pizza med champinjoner & körsbärstomater.
INGREDIENSER
2 färdiga pizzadegar (jag fick mina från närmaste pizzeria)
passerade tomater
färsk basilika
3 st vitlöksklyftor
skivade champinjoner
halverade körsbärstomater
salt & peppar
ruccola
HOW TO
1. sätt ugnen på 275 grader.
2. skölj champinjonerna noggrannt och skiva. sprid ut på en plåt med bakplåtspapper och låt torka lite i ugnen så att dom inte längre är fulla med vätska.
3. pressa vitlöksklyftorna i passerade tomater och riv ner en näve färsk basilika. smaka av med salt & peppar.
4. kavla ut degen och forma den rund & fin.
5. ha sedan på tomatsåsen, riven astrid & aporna mozzarella, torkade champinjoner & halverade körsbärstomater.
6. skjuts in i ugnen i cirka 5 minuter. serveras med ruccola.
---
(pizzan till höger är gjord med astrid & apornas pizzaost men konsistensen på den var väldigt "kletig". däremot var mozzarellaosten högt över förväntan och därför är det bara den osten jag nämnt under "ingredienser").
Det där måste jag bara testa :D