pizza med champinjoner & körsbärstomater.

 
INGREDIENSER
2 färdiga pizzadegar (jag fick mina från närmaste pizzeria)
passerade tomater
färsk basilika
3 st vitlöksklyftor
skivade champinjoner
halverade körsbärstomater
salt & peppar
ruccola
riven astrid & apornas mozzarellaost
 
HOW TO
1. sätt ugnen på 275 grader.
2. skölj champinjonerna noggrannt och skiva. sprid ut på en plåt med bakplåtspapper och låt torka lite i ugnen så att dom inte längre är fulla med vätska.
3. pressa vitlöksklyftorna i passerade tomater och riv ner en näve färsk basilika. smaka av med salt & peppar.
4. kavla ut degen och forma den rund & fin.
5. ha sedan på tomatsåsen, riven astrid & aporna mozzarella, torkade champinjoner & halverade körsbärstomater.
6. skjuts in i ugnen i cirka 5 minuter. serveras med ruccola.
 
---
 
(pizzan till höger är gjord med astrid & apornas pizzaost men konsistensen på den var väldigt "kletig". däremot var mozzarellaosten högt över förväntan och därför är det bara den osten jag nämnt under "ingredienser").
lunch/middag. | matlådemat, pizza | |
#1 - - Siri |Diabitfit|:

Det där måste jag bara testa :D

Upp